Rumah > Berita > Kandungan
Kaedah Rawatan Permukaan Lima Untuk Aluminium PCB
Oct 31, 2017

Aluminium PCB kini banyak digunakan dalam industri pembinaan, terutama untuk bahan binaan. Jadi keindahan aluminium lebih peduli. Jadi sekarang lebih banyak pengeluar lebih prihatin tentang permukaan PCB Aluminium yang cantik.

1. Cat electrophoretic

Kaedah rawatan kini adalah yang paling banyak digunakan di Jepun, selepas rawatan sedemikian, permukaan PCB Aluminium permukaan yang menunjukkan sisi halus, rintangan kakisan akan dipertingkatkan.

2. Serbuk elektrostatik semburan

Ciri utama adalah untuk meningkatkan ketahanan kakisan aluminium, untuk garam asid dan alkali, lembaran aluminium ini lebih baik daripada pengoksidaan profil warna.

3. Kain scrub

Corak Aluminium PCB sendiri sangat terang, tetapi dalam kehidupan kita dalam persekitaran tertentu akan muncul kesan gangguan, penggunaan fros boleh menjadi khidmat pelanggan yang baik kelemahan ini, permukaannya seperti sutera sutra, oleh banyak Orang seperti itu.

4. Rawatan permukaan pelbagai nada

Sebelum warna tradisional PCB Aluminium masih tidak dapat memenuhi keperluan sesetengah pereka, dan untuk membuat aluminium dengan penggunaan yang lebih baik, terdapat pelbagai pemprosesan warna, supaya warna PCB Aluminium menjadi lebih sempurna, perkara yang paling penting ialah keperluan untuk menjalani penggilapan selepas rawatan, kesannya adalah yang terbaik.

5. Plasma permukaan elektrokimia yang dipertingkatkan

Inilah penggunaan sains dan teknologi maju. Selepas ini rawatan kualiti aluminium sangat baik, walaupun kos lebih tinggi, tetapi barang-barang sen. Perkara yang paling penting adalah bahawa PCB Aluminium ini juga boleh menjadi satu siri kromatografi.