Rumah > Berita > Kandungan
Corak Aluminium PCB
Oct 20, 2017

Penggunaan corak aluminium sangat luas, tiga tulang rusuk, lima tulang rusuk, corak penunjuk aluminium adalah jenis biasa, dalam pembinaan, pengangkutan, hiasan, peralatan penyejukan dan kawasan lain dapat melihat corak Aluminium PCB. Hari ini, pembekal aluminium Aluminium Suzhou - Long Kai Aluminium untuk memberitahu anda tentang kaedah aluminium PCB menyusun kaedah.

Corak pelbagai jenis aluminium, pada zaman kita boleh dilihat di mana-mana, tetapi banyak corak pengeluar aluminium tidak tahu bagaimana untuk melaksanakan pengumpulan produk aluminium. Boleh dibahagikan kepada produk dalam gudang dan gudang produk. Produk ini mengandungi PCB Aluminium untuk disempurnakan, gudang PCB Aluminium. Menamatkan corak aluminium, penamat selepas pemeriksaan fizikal dan kimia corak aluminium dan tidak diperintahkan oleh kontrak yang dihasilkan oleh corak aluminium yang dirancang. Corak produk Aluminium PCB kaedah pengumpulan adalah:

1. Nombor relau yang sama (nombor karbon keluli biasa yang boleh didapati) corak Aluminium PCB perlu disusun bersama, supaya keseluruhan pola PCB Aluminium atau keseluruhan corak aluminium boleh disempurnakan bersama tanpa mengganggu corak proses pemprosesan aluminium, sebagai tambahan untuk mengelakkan nombor bercampur dan hilang.

2. Perintah yang sama dari aluminium corak kontrak hendaklah disatukan untuk mengatur pengeluaran dengan kontrak.

Corak produk Aluminium PCB kaedah pengumpulan adalah:

1, tanpa mengira keluli dan mengikut corak bahagian PCB Aluminium dari pengumpulan;

2, tidak kira bahagian aluminium corak dan bahagian keluli pengumpulan;

3, mengikut pengumpulan kontrak pesanan

4, menurut pola bilangan PCB aluminium (lot bilangan) pengumpulan kerana pelbagai alasan, kaedah pengumpulan di atas, tidak digunakan secara bersendirian, tetapi berdasarkan keadaan pengeluaran tertentu, antara satu sama lain dari penggunaan titik produksi yang aman melihat belayar yang ditetapkan.

Corak Aluminium PCB juga perlu memberi perhatian kepada perkara-perkara berikut.

1. Apabila mengumpul PCB aluminium yang berpola, adalah perlu untuk mengorientasikan tanda pada sisi corak Aluminium PCB untuk mencari corak Aluminium PCB yang dikehendaki.

2. Ketinggian timbunan harus sesuai dengan persyaratan peraturan teknis keselamatan. Orientasi penyusun harus lebih dari 2m dari keretapi atau lebuh raya. Ia perlu untuk mengetepikan tidak kurang dari 1m antara timbunan itu.

3. Corak disusun Aluminium PCB adalah perlu untuk mempunyai tanduk atau rak, untuk mengelakkan pola siling aluminium dan kecondongan.